Αναζήτηση
210 2584104 info@klironomostravel.gr
Διάρκεια εκδρομής: 06 Jan 2020 - 10 Jan 2020
Τιμή: ΑΠΟ 195€

Διάρκεια: 5 ημέρες

Αναχωρήσεις: 06/01

 

ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

 

Πρόγραμμα εκδρομής

 

1η μέρα: Αθήνα – Βουδαπέστη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, για την πτήση στη Βουδαπέστη .Άφιξη και άμεση μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση και δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: Βουδαπέστη (Ξενάγηση) – Παραδουνάβια Χωριά

Πρωινό και αρχίζουμε την περιήγηση – ξενάγηση μας από την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία Ηρώων στολισμένη με υπέροχα αγάλματα και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Κατόπιν, διασχίζοντας μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στη Βούδα, για να δούμε τον Πύργο των Ψαράδων, τη θαυμαστή εκκλησία του Ματίας, όπου γινόταν η στέψη των Ούγγρων βασιλιάδων και θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το καταπράσινο νησί της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, από το λόφο του Γκέλλιερτ. Γεύμα και αναχώρηση για την πόλη των καλλιτεχνών τον Άγιο Ανδρέα η Szentedre με τα γραφικά σοκάκια και τα πολλά καταστήματα, όπου μπορείτε να βρείτε από αναμνηστικά δώρα μέχρι πορσελάνες. Το βράδυ σας προτείνουμε, ξεφάντωμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: Βουδαπέστη – Βιέννη

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και  στη συνέχεια αναχωρούμε για την  Βιέννη, την πρωτεύουσα της Αυστρίας , όπου θα περιηγηθούμε στο Ιστορικό της κέντρο και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε  Μεταξύ των άλλων θα δούμε την Όπερα, το δημαρχείο, το παλάτι Hofburg την ελληνική συνοικία και το καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου γοτθικού ρυθμού. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Βουδαπέστη. Δείπνο , διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: Βουδαπέστη – Βελιγράδι – Νις

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το Βελιγράδι, πρωτεύουσα της Σερβίας όπου θα ακολουθήσει η  περιήγηση στην πόλη. Μοντέρνα και ζωντανή, τίποτα δεν θυμίζει με την ανάπτυξή της το πρόσφατο παρελθόν. Στην περιήγησή μας θα δούμε το Κοινοβούλιο της Σερβίας, το παλαιό Παλάτι, τον Ναό του Αγίου Σάββα, την πλατεία Δημοκρατίας, πριν καταλήξουμε στον κεντρικό πεζόδρομο του Πρίγκιπα Μιχαήλ, ο οποίος συγκαταλέγεται στους ομορφότερους της Ευρώπης, λόγω της ομορφιάς των εντυπωσιακών κτηρίων από την εποχή του 19ου αιώνα, αλλά επίσης αντιπροσωπεύει το εμπορικό κέντρο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος και  αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Νις. Δείπνο , διανυκτέρευση.

5η μέρα: Νις – Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την Αθήνα  με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις από το υπέροχο ταξίδι μας.

 

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο

2κλινο

1κλινο

Παιδική τιμή

€ 195

+ € 120

€ 165

 

 

Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια Βουδαπέστη -Αθήνα & Αθήνα- Βουδαπέστη με πτήση της AEGEAN

 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* ή 4*

 • Hμιδιατροφή καθημερινά

 • Περιήγηση Βελιγραδίου

 • Ξενάγηση Βουδαπέστης

 • Εκδρομή στον Άγιο Ανδρέα (Παραδουνάβια)

 • Περιήγηση στη Βιέννη

 • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού

 

Δεν περιλαμβάνονται :

 • Φόροι αεροδρομίων: 80 €

 • Είσοδοι μουσείων, ανακτόρων και είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα.

 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

 

Πτήσεις με Aegean Airlines

Ημ/νία

Διαδρομή

Αναχώρηση

Άφιξη

06/01

Αθήνα – Βουδαπέστη

17.00

18.00

 

Σημείωση:

Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.