Αναζήτηση
210 2584104 klironomos@ath.forthnet.gr
Price: ΑΠΟ 135€

Αναχώρηση 26/5.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΪΔΟΚΟΙΛΙΑ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ – ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΥΤΙΝΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.30 π.μ. από Αθήνα, ημίωρη στάση στην περιοχή του Αρτεμισίου και συνεχίζουμε μέσω ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ για τα καταπράσινα τοπία του ΛΟΥΣΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ, σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΑ και ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ, όπου θα έχουμε στάση και γεύμα προαιρετικά και η διαδρομή μας συνεχίζεται για την ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ την τρίτη σε πληθυσμό πόλη του νομού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια υπέροχη εκδρομή στο ΝΔ άκρο της Πελοποννήσου ξεκινά. Η διαδρομή μας με μοναδική θέα στη λιμνοθάλασσα του Διβαρίου και τη γραφική παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, μας οδηγεί στη γοητευτική κωμόπολη ΠΥΛΟ. Χτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, σου δίνει την αίσθηση νησιού. Επίσκεψη στο επιβλητικό μνημείο των «ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ» και συνεχίζουμε για ΜΕΘΩΝΗ, την πόλη με το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. Ακολουθεί επίσκεψη στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα την ΚΑΛΑΜΑΤΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας και επίσκεψη στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, πολιούχο της πόλης. Επιστροφή το απόγευμα στη ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗ, για τον απογευματινό καφέ, πριν καταλήξουμε και πάλι στην ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, για ξεκούραση και περιπάτους στην όμορφη παραλία, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΒΥΤΙΝΑ – ΑΘΗΝΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ) ένα μικρό χωριό στη δυτική πλαγιά του όρους Αιγάλεω, που φιλοξενεί τον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ του ΣΩΤΗΡΟΣ, ένα Βυζαντινό μνημείο του 11ου αιώνα, που η λαϊκή παράδοση το ονομάζει “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ”. Επόμενος σταθμός η ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ και η μαγευτική διαδρομή μας για τη ΒΥΤΙΝΑ, στάση – επίσκεψη και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση στο ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο

Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο 4 – 12 ετών

Μονόκλινο

Artina 2*

135€

120€

180€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • 2 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο ARTINA 2* στη Μαραθούπολη.

  • 2 πρωινά.

  • 2 δείπνα.

  • Αρχηγός – συνοδός.

  • Φόρος διαμονής.

  • Φ.Π.Α.

Need help? Email Us Here! Chat With Us Now!

← Prev Step

Thanks for contacting us. We'll get back to you as soon as we can.

Please provide a valid name, email, and question.

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Delete History