Αναζήτηση
210 2584104 klironomos@ath.forthnet.gr
Price: ΑΠΟ 145 €

Αναχώρηση 26/5.

ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 08.00 π.μ., ημίωρη στάση σε ΚΑΦΕ στην περιοχή του ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, άφιξη στη Θήβα. Επίσκεψη του νέου και πολύ σπουδαίου ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΗΒΩΝ και συνεχίζουμε για την όμορφη παραλία ΣΑΡΑΝΤΗ. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά αναχώρηση μέσω ΔΙΣΤΟΜΟΥ για την παραλία της ΙΤΕΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και φθάνουμε στα ΧΑΝΙΑ όπου με μικρό καΐκι σε λίγα λεπτά, θα περάσουμε στα ΤΡΙΖΟΝΙΑ. Ένα καταπράσινο νησί στον Κορινθιακό κόλπο, το μοναδικό στην περιοχή κατοικήσιμο. Το άγνωστο σε πολλούς αυτό νησί, διαθέτει ένα πανέμορφο φυσικό λιμάνι, κατά μήκος της ακτής του υπάρχουν πολλές παραδοσιακές ταβέρνες, εστιατόρια και καφέ για να απολαύσουμε το μαγευτικό τοπίο που απλώνεται μπροστά μας. Μέσα σε 2 μόνο τετραγωνικά χιλιόμετρα, περικυκλωμένα από θάλασσα, χωράνε ελιές, αμπέλια και άλλα οπωροφόρα δέντρα, χαρακτηριστικά της ελληνικής φύσης, τα οποία προστίθενται στην ομορφιά του καταπράσινου νησιού. Παραμονή, επίσκεψη και αναχώρηση για επίσκεψη στο ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ. Το απόγευμα επιστρέφουμε και πάλι στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας στην ΙΤΕΑ, για περιπάτους, δείπνο, διανυκτέρευση.

<p

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το ορεινό ΛΙΔΩΡΙΚΙ, και την τεχνητή ΛΙΜΝΗ του ΜΟΡΝΟΥ, ενώ μία πολύ όμορφη καταπράσινη διαδρομή θα μας οδηγήσεις στην πόλη της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και την παραλία ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο

Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο 4 – 12 ετών

Μονόκλινο

Galini 3*

145€

130€

185€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο GALINI 3* στην ΙΤΕΑ.

  • 2 πρωινά.

  • 2 δείπνα σε γραφικό παραθαλάσσιο ταβερνάκι.

  • Εισιτήρια πλοιαρίου για τα ΤΡΙΖΟΝΙΑ.

  • Αρχηγός – συνοδός.

  • Φόρος διαμονής.

  • Φ.Π.Α.

Need help? Email Us Here! Chat With Us Now!

← Prev Step

Thanks for contacting us. We'll get back to you as soon as we can.

Please provide a valid name, email, and question.

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Delete History