Αναζήτηση
210 2584104 klironomos@ath.forthnet.gr
Price: ΑΠΟ 125€

Στις γραφικές ακτές της Μεσσηνίας, 3 ημέρες

Αναχώρηση 3/6.

 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΛΟΥΣΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ – ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΒΥΤΙΝΑ

 

1Η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση στις 8.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του Αρτεμισίου και συνεχίζουμε μέσω ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ για τα καταπράσινα τοπία του ΛΟΥΣΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ, σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΑ και ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ, όπου θα έχουμε στάση και η διαδρομή μας συνεχίζεται για την ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, την τρίτη σε πληθυσμό πόλη της Μεσσηνίας, χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω, όπου θα έχουμε στάση και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα καταλήγουμε στη Μαραθούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στο ΝΔ άκρο της Πελοποννήσου ξεκινά. Η διαδρομή μας με μοναδική θέα στη λιμνοθάλασσα του Διβαρίου και τη γραφική παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, μας οδηγεί στη γοητευτική κωμόπολη ΠΥΛΟ. Χτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, σου δίνει την αίσθηση νησιού. Επίσκεψη στο επιβλητικό μνημείο των “ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ” και συνεχίζουμε για ΜΕΘΩΝΗ, την πόλη με το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. Ακολουθεί επίσκεψη στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα την ΚΑΛΑΜΑΤΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας και επίσκψη στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, πολιούχο της πόλης. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗ, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην όμορφη παραλία, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΒΥΤΙΝΑ – ΑΘΗΝΑ:

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, από μία διαφορετική διαδρομή που περνά από την ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ και μας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο. Η μαγευτική διαδρομή μας συνεχίζεται από τα ΛΑΓΚΑΔΙΑ και τη ΒΥΤΙΝΑ, στάση για τον απογευματινό καφέ. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχεία

Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο (έως 12 ετών)

Μονόκλινο

Artina 2*

125€

110€

165€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • 2 διανυκτερεύσεις στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο ARTINA στη ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗ.

  • 2 πρωινά.

  • 2 δείπνα.

  • Αρχηγός – συνοδός.

  • Φ.Π.Α.

Need help? Email Us Here! Chat With Us Now!

← Prev Step

Thanks for contacting us. We'll get back to you as soon as we can.

Please provide a valid name, email, and question.

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Delete History