Αναζήτηση
210 2584104 info@klironomostravel.gr
Διάρκεια εκδρομής: 3 ΗΜΕΡΕΣ

Η αρχόντισσα των Κυκλάδων

ΑΝΑΧΩΡΗΣH: 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 – ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 05:45 για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους (07:15) για ΣΥΡΟ. ‘Αφιξη στην ΕΡΜΟΥΠΟΛH και ξεκινάμε αμέσως τη γνωριμία με την πόλη, από την ορθόδοξη εκκλησία της Ανάστασης με τον γαλάζιο τρούλο να δεσπόζει ψηλά στο λόφο, με εκπληκτική θέα στην πόλη και στο πέλαγος και συνεχίζουμε με την στην ΑΝΩ ΣΥΡΟ χτισμένη αμφιθεατρικά στο λόφο του Σαν Τζώρτζη με την ομώνυμη Καθολική Μητρόπολη του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο παραλιακό ξενοδοχείο μας στο ΓΑΛΗΣΣΑ. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και συνεχίζουμε την περιήγηση – γνωριμία με το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Η διαδρομή μας από πολύ όμορφα χωριά της Σύρου, όπως η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ (η χιλιοτραγουδισμένη ΝΤΕΛΑΚΡΑΤΣΙΑ) μια από τις ωραιότερες περιοχές, με γραφική ακρογιαλιά και θαυμάσιες νεοκλασικές βίλες, για να ακολουθήσει ο ΜΕΓΑΣ ΓΙΑΛΟΣ, πριν καταλήξουμε στον ΑΖΟΛΙΜΝΟ, όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Καταλήγουμε και πάλι στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ, χρόνος ελεύθερος, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ολοκληρώνουμε τη γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού. Χτισμένη και αυτή όπως η ʼνω Σύρος αμφιθεατρικά με νεοκλασικά κτίρια και αρχοντικά που ξεκινούν από τους δύο λόφους και κατεβαίνουν ως το λιμάνι. Εντυπωσιακή πόλη με την πλακόστρωτη πλατεία Μιαούλη και το Δημαρχείο της σε σχέδια του ΤΣΙΛΕΡ, τον ανδριάντα του Μιαούλη, τους φοίνικες και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ, που μοιάζει με μικρογραφία της ΣΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ, να είναι τα σπουδαιότερα σημεία ενδιαφέροντος . Χρόνος ελεύθερος, μέχρι την επιβίβαση στο πλοίο και τον απόπλους (16:00 ) για Πειραιά, άφιξη και μεταφορά στην Αθήνα.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ’ άτομο)

σε Δίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου
δωματίου
3ο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο 3ο άτομο άνω των 12 ετών σε τρίκλινο
248€ + 45€ 138€ 218€
Σημείωση: Οι πιο πάνω τιμές ισχύουν για κρατήσεις εως 20.05.22

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης, ΠΕΙΡΑΙΑ – ΣΥΡΟ & αντίστροφα, επιβατών και πούλμαν.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DOLPHIN BAY 4* στο Γαλησσά.
  • Δύο πρωινά & δύο δείπνα σε μπουφέ.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • ΦΠΑ.
  • Φόρος διαμονής.