Αναζήτηση
210 2584104 info@klironomostravel.gr
Διάρκεια εκδρομής: 4 ημέρες
Τιμή: ΑΠΟ 195€

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ & ΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΕΛΑΤΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23 & 30/12.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ.

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, περιοχή Λαμίας ημίωρη στάση και συνεχίζουμε για την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, για να γνωρίσουμε το μεγαλύτερο ίσως θεματικό πάρκο της Ελλάδας, “ΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ”, ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος που μπορεί να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο, μαγικό. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Ξεκούραση χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στα ορεινά χωριά των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ και ΠΕΡΤΟΥΛΙ με το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο. Εδώ η φύση με τις χιονισμένες κορυφές έχει πρωταγωνιστικό ρόλο “ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ” με σπάνια ομορφιά, μας «φιλοξενούν» και έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε προαιρετικά και ένα ξεχωριστό γεύμα σε ταβερνάκι της περιοχής. Επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, χρόνος ελεύθερος, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, εορταστικό δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ανάβαση στους “Ιερούς Βράχους” των ΜΕΤΕΩΡΩΝ. Επίσκεψη της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΡΛΑΑΜ και συνεχίζουμε για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ, όπου θα έχουμε επίσκεψη και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό ξεκινάμε για μια ακόμη σημαντική επίσκεψη στη ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ. Μια πολύ όμορφη διαδρομή μέσα από τα όμορφα χωριουδάκια, μας οδηγεί στο νότιο τμήμα της λίμνης με το ομώνυμο φράγμα, ενώ λίγο αργότερα θα γευματίσουμε προαιρετικά στις ανατολικές όχθες της, στην πλαζ Λαμπερού. Συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ, μέσω ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ, μικρή στάση σε καφέ της περιοχής, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο

σε Δίκλινο

3ο άτομο έως 12 ετών

σε Μονόκλινο

Kosta Famissi 3*

195€

175€

255€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • *Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KOSTA FAMISSI 3* στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.

  • *Ημιδιατροφή (3 πρωινά & 3 δείπνα) εορταστικά τα δείπνα στις 24 & 31/12.

  • *Αρχηγός – συνοδός.

  • *Φ.Π.Α.

  • *Φόρος διαμονής.