Αναζήτηση
210 2584104 info@klironomostravel.gr
Διάρκεια εκδρομής: 4 ημέρες
Τιμή: ΑΠΟ 198€

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

ΘΡΑΚΗ – ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ – ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΣΜΙΝΘΗ – ΕΧΙΝΟΣ – ΞΑΝΘΗ – ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ – ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ – ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ – ΣΟΥΦΛΙ – ΚΑΒΑΛΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23 & 30/12.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.15 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας, παρακάμπτουμε την πόλη της Θεσσαλονίκης, στάση στην περιοχή της Μουσθένης, για να συνεχίσουμε από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ για ΚΟΜΟΤΗΝΗ. ‘Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα επισκεφθούμε δύο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων της Θράκης, τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ, για να ακολουθήσει πόλη της Ξάνθης, για περιπάτους γνωριμίας και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα, με τη διαδρομή μας να περνά από τη ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ, το εκκλησάκι του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, για να καταλήξουμε και πάλι στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Ακολουθεί εορταστικό δείπνο και διασκέδαση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Θα προσπεράσουμε το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, για να φθάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ με ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ) θα φθάσουμε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην αγορά της πόλης και να δούμε το ΣΕΛΙΜΓΙΕ ΤΖΑΜΙ. Το τέμενος χτίστηκε με εντολή του Σουλτάνου Σελίμ Β΄ από το διάσημο Οθωμανό αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν το διάστημα 1569 – 1575. Ο Σινάν θεωρεί το έργο αυτό ως το ωραιότερο έργο του. Σήμερα το μνημείο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στην Ισλαμική αρχιτεκτονική. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΚΑΡΑΓΑΤΣ, με το σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρείας, που στάθμευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, με μικρή στάση – επίσκεψη στο ΣΟΥΦΛΙ, με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Επιστροφή αργά το βράδυ, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ για προαιρετικό γεύμα. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ, μικρή στάση σε καφέ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Ξενοδοχείο

σε Δίκλινο

3ο άτομο έως 12 ετών

σε Μονόκλινο

Anatolia 3*

198€

190€

283€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • *Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «ΑΝΑTOLIA» 3*, στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

  • *3 πρωινά σε μπουφέ.

  • *3 δείπνα. (Εορταστικά τα δείπνα, 24 & 31/12, με ζωντανή μουσική).

  • *Αρχηγός – συνοδός.

  • *Φ.Π.Α.

  • *Φόρος διαμονής.