Αναζήτηση
210 2584104 info@klironomostravel.gr
Διάρκεια εκδρομής: 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ // ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ & ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ – ΑΝΩ ΧΩΡΑ – ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 & 06 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η HMEΡA: Αναχώρηση στις 08:00 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση σε ΚΑΦΕ στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε για το χιονοδρομικό κέντρο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, σχετική παραμονή να χαρούμε το χιονισμένο τοπίο και επιστροφή στην ορεινή κωμόπολη των Καλαβρύτων για επίσκεψη και γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά θα συνεχίσουμε για την πόλη των ΠΑΤΡΩΝ, στάση, επίσκεψη. Ενώ αργά το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η HMEΡA: Πρωινό και ακολουθώντας μια ονειρική διαδρομή, μέσα από αμέτρητα δάση από έλατα, οξιές, βελανιδιές και λόγγους από καστανιές, σε μια περιοχή όπου περισσότερα από 40 χωριά συγκροτούν ένα από τα πιο εντυπωσιακά ορεινά οικιστικά συγκροτήματα της χώρας. Θα φθάσουμε στην ΑΝΩ ΧΩΡΑ, που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στη δασωμένη ελατοπλαγιά του όρους Κόρακα και κρατάει τα πρωτεία της τουριστικής κίνησης ολόκληρης της περιοχής. Περπατήστε στα πλακόστρωτα σοκάκια που ενώνουν τις γραφικές γειτονιές, θαυμάστε τα πετρόχτιστα σπίτια με τα πολύχρωμα μπαλκόνια και τις λουλουδιασμένες αυλές. Ξεδιψάστε στις βρύσες και τα ρυάκια που αντηχούν το κελάρυσμα τους σ’ ολόκληρο το χωριό. Κάντε μια στάση στην πλακόστρωτη πλατεία, όπου δεσπόζει η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, όπου δίπλα της στέκει ο θρυλικός Καρνάβαλος, το παλιό λεωφορείο που μέχρι το 1983 εκτελούσε το «δύσκολο» δρομολόγιο Ναύπακτος – ‘Ανω Χώρα – Κάτω Χώρα. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στην πόλη της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στο γραφικό λιμανάκι η το κάστρο της πόλης, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ξεκινάμε την ημέρα μας με επίσκεψη σε έναν < Μοναστικό παράδεισο > που δεν είναι άλλος από την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. Πρόκειται για ένα σύγχρονο μοναστήρι με συνεδριακό κέντρο, δικό του ραδιοφωνικό σταθμό, Αγιογραφείο, Μουσείο Ελληνορθόδοξης παράδοσης, Μουσείο Ναυμαχίας της Ναυπάκτου αλλά και μια υπερσύγχρονη μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας για τις ανάγκες της Μονής. Παραμονή – επίσκεψη και συνεχίζουμε για ΓΑΛΑΞΙΔΙ, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στη γραφική και κοσμοπολίτικη ΑΡΑΧΩΒΑ και σε καφέ της εθνικής οδού, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ’ άτομο)

σε Δίκλινο Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου 3o άτομο ως 12 ετών
168€ + 57€ 148€

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
  • Διαμονή, ( 2 ) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LEPANTO BEACH 3* στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ.
  • Δύο πρωινά σε μπουφέ.
  • Δύο δείπνα ( ΜΕΝΟΥ) σε επιλεγμένη κοντινή ταβέρνα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.