Αναζήτηση
210 2584104 info@klironomostravel.gr
Διάρκεια εκδρομής: 3 ΗΜΕΡΕΣ

Απολαυστικό 3ΗΜΕΡΟ // Απόκριες στην Αργολίδα

ΑΝΑΠΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ / ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ

ΒΥΤΙΝΑ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΤΟΛΟ – ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥΣ – ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ – ΚΕΦΑΛΑΡΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 – ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1Η HMEΡA: Αναχώρηση στις 08:30 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στο Αρτεμίσιο και συνεχίζουμε για ΒΥΤΙΝΑ, ένα όμορφο ορεινό χωριό στις πλαγιές του Πάρνωνα, σε υψόμετρο 1030 μέτρων, κατάφυτο από πεύκα, έλατα και καστανιές. Παραμονή, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στο ΝΑΥΠΛΙΟ για τον απογευματινό καφέ, νωρίς το βράδυ θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο ΤΟΛΟ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η HMEΡA: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και το Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, ενώ λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε και το ιστορικό ΠΑΛΑΜΗΔΙ, πριν καταλήξουμε στο ΝΑΥΠΛΙΟ για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων. Επιστροφή το απόγευμα στο ΤΟΛΟ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η HMEΡA: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥΣ και τον όμορφο οικισμό του ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣ, ενώ νωρίς το μεσημέρι θα φθάσουμε στο γραφικό ΚΕΦΑΛΑΡΙ, σε μια τοποθεσία όπου το πράσινο και τα νερά του ιστορικού ποταμού Ερασίνου, που πηγάζουν κάτω από το Ναό της Ζωιδόχου Πηγής, συνθέτουν ένα πολύ ειδυλλιακό τοπίο. Παραμονή, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Ακολουθεί πορεία επιστροφής με ενδιάμεση στάση στο ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε Δίκλινο: 148€

Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου: + 55€

3o άτομο ως 12 ετών: 135€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

· Μεταφορές – περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.

· Διαμονή, (2) διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο PARADISE LOST 3*

· Ημιδιατροφή, ένα πρωινό & ένα δείπνο σε μπουφέ.

· Αρχηγός – συνοδός.

· Φ.Π.Α.

· Φόρος διαμονής.