Αναζήτηση
210 2584104 klironomos@ath.forthnet.gr

Τρίπολη – Ιερά Μονή Μαλεβής – ‘Αγιος Πέτρος

Αναχώρηση Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2017.

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για Αρτεμίσιο, στάση και συνεχίζουμε για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗ, στις πλαγιές του Πάρνωνα σε υψόμετρο 920 μ. και ένα από τα πιο σημαντικά μοναστήρια της Κυνουρίας. Επίσκεψη – προσκύνημα. Λίγο αργότερα στο κοντινό χωριό ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα με στάση στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, την Τρίπολη και τον Ισθμό της Κορίνθου


Καρναβάλι στο Ναύπλιο

Αναχώρηση Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018.

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για ΙΣΘΜΟ, στάση και συνεχίζουμε για τον αρχαιολογικό χώρο των ΜΥΚΗΝΩΝ, επίσκεψη και αμέσως μετά για το ΠΑΛΑΜΗΔΙ, με τη μοναδική θέα στον Αργολικό κόλπο και το ΜΠΟΥΡΤΖΙ. Λίγο αργότερα καταλήγουμε στην αποκριάτικη ατμόσφαιρα του ΝΑΥΠΛΙΟΥ. Παραμονή – επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.


Πατρινό καρναβάλι

Αναχώρηση Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018.

Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. για ΙΣΘΜΟ, στάση και συνεχίζουμε για ΠΑΤΡΑ. ‘Aφιξη, επίσκεψη της γνωστής ποτοποιίας ΑΧΑΪΑ ΚΛΑΟΥΣ και μεταφορά στην πόλη για παρακολούθηση των εκδηλώσεων του καρναβαλιού και της μεγάλης παρέλασης.Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση για καφέ, άφιξη το βράδυ.


Πόρος – Γαλατάς

Αναχώρηση Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018.

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για ΙΣΘΜΟ στάση, ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ, άφιξη στο ΓΑΛΑΤΑ. Απέναντί μας ο ΠΟΡΟΣ χτισμένος αμφιθεατρικά από τις ακτές της Τροιζηνίας και τον όμορφο ΓΑΛΑΤΑ. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις στην Παλαιά Επίδαυρο και τον Ισθμό της Κορίνθου.