Αναζήτηση
210 2584104 info@klironomostravel.gr

bus-drawing-passenger-50683637Με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις του σημερινού ταξιδιώτη και για να εξασφαλίσουμε την άνεση για τους πελάτες, η εταιρείας μας διαθέτει ένα στόλο από πολυτελή και πλήρως εξοπλισμένα πούλμαν για εκδρομές και μεταφορές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Όλα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, με air condition, άνετα καθίσματα, TV & Video με στόχο το ταξίδι να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο και άνετο.
Με την πολυετή πείρα τους αλλά και με την φιλική τους διάθεση, οι οδηγοί μας είναι ένα από τα σημαντικότερα μας πλεονεκτήματα. Είναι αυτοί που θα σας καλωσορίσουν και θα σας περιηγήσουν στην όμορφη χώρα μας αλλά και το εξωτερικό.
Προκειμένου να τους βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο τους, οι υπεύθυνοι του γραφείου μας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους μέσω των κινητών τηλεφώνων μας.
Καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της πραγματικά εκλεκτής πελατείας μας ανανεώνουμε συνεχώς τα πούλμαν με ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά του τουριστικού λεωφορείου.
Ο στόλος των τουριστικών λεωφορείων μας αποτελείται από πολυτελή λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας τα οποία καλύπτουν τις μεταφορικές ανάγκες των πελατών μας.
Ο στόλος μας αποτελείται από σύγχρονα λεωφορεία με χωρητικότητα 12, 20, 36,42, 50,53 και 60 θέσεων.
Σε όλα τα οχήματα υπάρχει κλιματισμός, όλα διαθέτουν τηλεόραση, βιντεο και τουαλέτα, ενώ πολλά από τα λεωφορεία είναι εξοπλισμένα με συστήματα πλοήγησης.
Εδώ και χρόνια μεταφέρουμε με ασφάλεια ,άνεση και συνέπεια τους πελάτες μας .
Οι έμπειροι οδηγοί μας είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν σε κάθε κατάσταση. Επιπλέον, o υπεύθυνος συντήρησης τους , εγγυάτε την άριστη κατάσταση των οχημάτων μας.
Αναλαμβάνουμε , οδικές μετακινήσεις- μεταφορές όπως :

  • καθημερινές μετακινήσεις μαθητών

  • σχολικές εκδρομές

  • καθημερινές μετακινήσεις εργαζομένων

  • εκδρομές συλλόγων

  • μετακινήσεις φιλάθλων

  • μετακινήσεις αθλητικών σωματείων

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ :

Eπικοινωνήσατε μαζί μας
Τηλ: 210-2584104 εσωτ 2
Φάξ: 210-2584679
Email: bus@klironomostravel.gr