Αναζήτηση
210 2584104 info@klironomostravel.gr
Διάρκεια εκδρομής: 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΕΛΑΤΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΝΗΛΙΟΥ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 24,31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 4 ΗΜΕΡΕΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 08:30 από Αθήνα, μικρή στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για την όμορφη πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, για να γνωρίσουμε το μεγαλύτερο ίσως θεματικό πάρκο της Ελλάδας, “ΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ“, ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος που μπορεί να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο, μαγικό. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην Καλαμπάκα, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην περιοχή που φιλοξενεί τους Ιερούς βράχους των Μετεώρων και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Ακολουθεί πορεία προς τη νότια Πίνδο, για να γνωρίσουμε δύο πολύ όμορφα χωριά στις πλαγιές του Κόζιακα. Πρώτος σταθμός η ελατοσκέπαστη ΕΛΑΤΗ, κτισμένη αμφιθεατρικά σε ένα τοπίο που κυριαρχούν τα έλατα και το πράσινο. Λίγο αργότερα φθάνουμε στο ΠΕΡΤΟΥΛΙ, με το ομώνυμο χιονοδρομικό, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής. Νωρίς το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και άλλη μια μέρα με σημαντικές επισκέψεις και υπέροχα τοπία ξεκινά. Πρώτος σταθμός το χιονοδρομικό κέντρο ΑΝΗΛΙΟ, για να απολαύσουμε τον καφέ μας με φόντο το λευκό τοπίο και συνεχίζουμε με το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ, που φιλοξενεί και το Μουσείο Τοσίτσα, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους στα πλακόστρωτα σοκάκια του όμορφου ορεινού οικισμού και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφής με αρκετά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός η πόλη της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και ακολουθεί η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ. Λίγο αργότερα φθάνουμε στα μαγευτικά τοπία της λίμνης Πλαστήρα και στο νότιο άκρο της λίμνης, για να δούμε το φράγμα που οδηγεί στο δυτικό κομμάτι, ενώ στις ανατολικές ακτές και την ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αμέσως μετά ξεκινάμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

 

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ’ άτομο)

σε Δίκλινο Επιβάρυνση
μονόκλινου δωματίου
3o άτομο ως 12 ετών
210€ + 60€ 190€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Τρείς διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο ΚΟSTA FAMISSI 4* της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.
  • Τρία πρωινά & τρία δείπνα ( Εορταστικά τα δείπνα 24 & 31/12/22).
  • Αρχηγός – συνοδός.Φ.Π.Α.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.