Αναζήτηση
210 2584104 info@klironomostravel.gr
Διάρκεια εκδρομής: 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:45, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΜΙΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, επίσκεψη στο “ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ” γεύμα προαιρετικά, για να καταλήξουμε το βράδυ στην όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Λαογραφίας και Προϊστορίας Μαυροχωρίου, όπου σε δύο κτίρια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής παρουσιάζονται σκηνές καθημερινού βίου, αναβιώνοντας ήθη και έθιμα πανελλαδικά. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό – Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας <ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ>, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στις γειτονιές Ντόλτσο και Απόζαρι, με τα μοναδικά αρχοντικά, στο κέντρο της πόλης με τα καταστήματα γουναρικών να δεσπόζουν. Δείπνο, διανυκτέρευση

3Η ΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ, για να γνωρίσουμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ, αλλά και το ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Η επιστροφή μας στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, μέσω (καιρού επιτρέποντος) ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ – ΦΛΩΡΙΝΑΣ, όπου θα έχουμε και στάση γνωριμίας με την ακριτική πόλη. Δείπνο και διαν/ση στο ξενοδοχείο μας, διαν/ση.

4Η ΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ στην άκρη της λίμνης και τη ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ, από τα πιο εντυπωσιακά σπήλαια με τις επτά λίμνες και πολλούς σταλακτίτες. Αναχώρηση για Αθήνα μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ , στάση, γεύμα προαιρετικά και προσπερνώντας την πόλη της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ , το ΔΟΜΟΚΟ και τη ΛΑΜΙΑ, με μικρές ενδιάμεσες στάσεις, θα καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ

σε Δίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου δωματίου Τρίτο άτομο έως 12 ετών
248€ + 135€ 218€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές πούλμαν.
  • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΕUROPA 4*, στην πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
  • Ημιδιατροφή – 3 πρωινά και 3 δείπνα (Εορταστικό το δείπνο στις 24/12).
  • Αρχηγός – Συνοδός
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Το δείπνο στις 24/12/21 θα είναι εορταστικό, εφόσον το επιτρέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
  • Για κρατήσεις έως 27/11/2021 παρέχεται έκπτωση στη τιμή του δίκλινου 10€ ανά άτομο.