Αναζήτηση
210 2584104 info@klironomostravel.gr
Διάρκεια εκδρομής: 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Aναχώρηση: 25/3

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής:

1η Ημέρα: Βεργίνα – Έδεσσα 25ης Μαρτίου

Συγκέντρωση στo γραφεία μας και αναχώρηση στις 07.00 με προορισμό (με ενδιάμεσες στάσεις) τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας όπου θα έχουμε ξενάγηση από τον τοπικό ξεναγό αρχαιολόγο .Ελεύθερος χρόνος για γεύμα σε επιλεγμένη παραδοσιακή ταβέρνα.

Κατόπιν αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στην Έδεσσα και τακτοποίηση στα δωμάτια. Απολαύστε το σπα του ξενοδοχείου και τους άλλους χώρους του και χαλαρώστε στα πολυτελή σαλόνια και την καφετέρια . Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

Aναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στην Έδεσσα τακτοποίηση στα δωμάτια. Απολαύστε την πισίνα του ξενοδοχείου ,το σπα και τους άλλους χώρους του και χαλαρώστε στα πολυτελή σαλόνια και την καφετέρια . Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

2η Ημέρα: Λουτρά Πόζαρ-Άγιος Αθανάσιος – Έδεσσα  25ης Μαρτίου

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γραφικό χωριό του Αγίου Αθανασίου και ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφεδάκι Συνεχίζουμε για τα πανέμορφα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13χμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, λίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα.

Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε ένα μπάνιο στα ιαματικά λουτρά.

Συνεχίζουμε για το Λουτράκι για μεσημεριανό φαγητό στην επιλεγμένη τοπική παραδοσιακή ταβέρνα. Απογευματινή επίσκεψη στην Έδεσσα με τους περίφημους καταρράκτες και επιστροφή και δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Νάουσα – Λιτόχωρο 25ης Μαρτίου

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τον πανέμορφο Άγιο Νικόλαο Νάουσας για καφέ. Συνεχίζουμε για ένα από τα ομορφότερα μέρη της Μακεδονίας, το Λιτόχωρο.

Η γραφική κωμόπολη ξεχωρίζει για την παραδοσιακή της αρχιτεκτονική μακεδονικού ρυθμού και τις εναλλαγές της πλούσιας βλάστησης που την περιβάλλει, σε μια εξαίσια αισθητική αρμονία.

Είναι χτισμένο στην πλαγιά της ψηλότερης κορυφής του Ολύμπου (Μύτικας, 2.918 μ.) κι όμως απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη θάλασσα, αποτελώντας έτσι ιδανικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου! Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στην επιλεγμένη παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής.
Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τέλος εκδρομής.

Τιμή Συμμετοχής Κατ άτομο: 165€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Ξενοδοχείο ΑΙΓΑΙ ΕΔΕΣΣΑ 4* πρωινό και δείπνο
  • Όλη την διαδρομή με πολυτελές πούλμαν
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικός ξεναγός στο αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας
  • Αρχηγός – έμπειρος συνοδός του γραφείου μας
  • ΦΠΑ
  • Ασφάλεια αστικής Ευθύνης