Αναζήτηση
210 2584104 info@klironomostravel.gr
Διάρκεια εκδρομής: 3 ΗΜΕΡΕΣ

Μετέωρα, Καλαμπάκα, Τρίκαλα, Ελάτη Καταρράκτες Παλαιοκαρυάς, MOUZAKI PALACE

Αναχώρηση: 25/3
1η ημέρα: Παρασκευή 25/3 ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.

Συγκέντρωση στ
o γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση ώρα 07.00 για τη λίμνη Πλαστήρα με ενδιάμεσες στάσεις. Πρώτη στάση στη Μονή Κορώνης από όπου θα έχουμε πανοραμική θέα του θεσσαλικού κάμπου. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε το γύρο της μοναδικής σε ομορφιά λίμνης Πλαστήρα με πρώτη στάση για φαγητό στη πλαζ του Λαμπερού .Ελεύθερος χρόνος για φαγητό στην Λίμνη Πλαστήρα .Το φράγμα θα είναι η δεύτερη μας στάση. Θα έχουμε τον χρόνο να το περπατήσουμε και να απολαύσουμε την υπέροχη θέα . Αναχώρηση για τo Μουζάκι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο . Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Σαββάτο 26/3 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την επίσκεψη στα μοναδικά μοναστήρια των Μετεώρων πάνω από την Καλαμπάκα, θα επισκεφθούμε το γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια κατηφορίζουμε στην Καλαμπάκα για βόλτα και καφέ. Συνεχίζουμε για τα Τρίκαλα όπου θα δούμε το Κουρσούμ Τζαμί, το μοναδικό έργο του μεγάλου Σινάν στον ελλαδικό χώρο, το Ληθαίο ποταμό με την μεταλλική γαλλική γέφυρα, τον πεζόδρομο, την παλιά γειτονιά και το φρούριο με το ρολόι σήμα κατατεθέν της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα παραδοσιακά τσιπουράδικα των Τρικάλων στην παλιά πόλη . Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Κυριακή 27/3 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΕΛΑΤΗ- ΠΕΡΤΟΥΛΙ- ΑΘΗΝΑ.
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Σήμερα θα επισκεφτούμε τα χωριά του Κόζιακα. Περνώντας από την Πύλη Τρικάλων φτάνουμε στην Πόρτα Παναγιά, τη βυζαντινή εκκλησία του 12ου αιώνα Συνεχίζουμε περνώντας από το Μονότοξο γεφύρι του Άγιου Βησσαρίωνα με προορισμός τους καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς. Μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει από τις σελίδες ενός παραμυθιού. Το σκηνικό που απλώνεται μπροστά στα μάτια όσων θα βρεθούν στο πέτρινο γεφύρι της Παλαιοκαρυάς με τους δύο τεχνητούς καταρράκτες, είναι απλά μαγευτικό και υπέροχο. Για το συγκεκριμένο γεφύρι υπάρχει και ο μύθος με της αναδυόμενες νεράιδες. Είναι τέτοια η φυσική ομορφιά του τοπίου που η παράδοση – μύθος θέλει να ξεπροβάλλουν νεράιδες μέσα από τον καταρράκτη και να μαγεύουν τους επισκέπτες. Ελεύθερος χρόνος .Συνεχίζουμε για την Ελάτη για γεύμα , βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ και τέλος της εκδρομής.

 

Τιμή κατ άτομο: 165 €
Διαφορά Μονόκλινου: 60 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Πρωινό σε μπουφέ και δυο δείπνα στο ξενοδοχείο.
  • Μεταφορές – Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ξενοδοχείο MOUZAKI PALACE & SPA 4*
  • Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο