Αναζήτηση
210 2584104 info@klironomostravel.gr
Διάρκεια εκδρομής: 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ … ΜΟΝΑΔΙΚΟ

ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑ – ΒΥΤΙΝΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΠΑΤΡΑ – ΖΑΧΑΡΩ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΤΡΙΠΟΛΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 – ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1Η HMEΡA: Αναχώρηση στις 08:15 από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή του Αρτεμισίου και συνεχίζουμε για την εκκλησία της Αγία Φωτεινής που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις αρχαιότητες της Αρχαίας Μαντινείας και χτίστηκε το 1972. Η εκκλησία βρίσκεται μέσα στην αρχαία πόλη και ξεχωρίζει για την πρωτότυπη αρχιτεκτονική της που είναι κράμα διάφορων ρυθμών. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑ, που ξεχωρίζει για την ομορφιά και την ιστορία του. Ο πλούσιος εσωτερικός φυσικός διάκοσμος από πολύχρωμους σταλαγμίτες και σταλακτίτες εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στην ορεινή ΒΥΤΙΝΑ και θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Η πανέμορφη διαδρομή μας συνεχίζεται από τα ΛΑΓΚΑΔΙΑ, για να καταλήξουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. Τακτοποίηση, περίπατοι γνωριμίας, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μετάβαση στον αρχαιολογικό χώρο, ελεύθερη επίσκεψη και αμέσως μετά θα φθάσουμε στην πόλη της ΠΑΤΡΑΣ για τη μεγαλύτερη αποκριάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα, που μετρά 180 χρόνια ιστορίας, για να παρακολουθήσουμε τη μεγάλη φαντασμαγορική παρέλαση, με πολλά άρματα και πληρώματα με ξεχωριστά θέματα από την επικαιρότητα όπου κυριαρχεί ο αυθορμητισμός, ο αυτοσχεδιασμός και η πηγαία έμπνευση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Αρχαία Ολυμπία, για δείπνο και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια πολύ όμορφη παραλιακή διαδρομή, που περνά από τη ΛΙΜΝΗ ΚΑΙΦΑ, μας οδηγεί στη ΖΑΧΑΡΩ, στάση – επίσκεψη και συνεχίζουμε για ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, όπου θα γιορτάσουμε τα κούλουμα και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Επόμενος σταθμός η πρωτεύουσα της Αρκαδίας, η ΤΡΙΠΟΛΗ για αν απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ. Συνεχίζουμε για Αθήνα με μια ακόμη ενδιάμεση σύντομη στάση, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε Δίκλινο: 148€

Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου: + 55€

3o άτομο ως 12 ετών: 135€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

· Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.

· Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΟLYMPIA PALACE 4*.

· Ημιδιατροφή, 2 πρωινά και 2 δείπνα.

· Αρχηγός – συνοδός.

· Φ.Π.Α.

· Φόρος διαμονής.