Αναζήτηση
210 2584104 info@klironomostravel.gr
Διάρκεια εκδρομής: 3 ΗΜΕΡΕΣ

“ΤΖΑΜΑΛΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ”

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ – ΜΕΤΣΟΒΟ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ – KHΠOI – ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ – ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ – ΝΗΣΑΚΙ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 – ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 3 ΗΜΕΡΕΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1Η HΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:30, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΑΙΓΙΟΥ και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΙΟΥ και ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ με ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε λίγο πριν την είσοδο της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και επισκεπτόμαστε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα μοναδικά κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το νησάκι με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια και το ΜΟΥΣΕΙΟ – ΣΠΙΤΙ του ΑΛΗ ΠΑΣΣΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’PALLADIO’’ στο κέντρο της πόλης, χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ δείπνο και διασκέδαση, στο πολύ γνωστό μουσικό στέκι ‘’ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΛΟΥΛΗ’’.

2Η HΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο κεντρικό Ζαγόρι, με τα πανέμορφα τοπία. Η διαδρομή μας από τις ΚΑΡΥΕΣ, ανεβαίνει και περνά από το γνωστό κεφαλοχώρι των ΚΗΠΩΝ, για να θαυμάσουμε το τρίτοξο ΠΕΤΡΙΝΟ ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ γεφύρι η ΓΕΦΥΡΙ ΤΟΥ ΠΛΑΚΙΔΑ και να απολαύσουμε τον καφέ μας στα καφενεδάκια του χωριού. Λίγο αργότερα φθάνουμε στο γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ, για να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ, ενώ στη γνωστή παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού ‘’ΟΞΙΑ’’ , θα έχουμε ένα ξεχωριστό γεύμα με τοπικές γεύσεις. Επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, χρόνος ελεύθερος για περίπατους στη κεντρική πλατεία και παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος της πόλης, διανυκτέρευση.

3Η HΜΕΡΑ: Πρωινό και ημέρα επιστροφής, με τη διαδρομή μας να μας οδηγεί στο ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ, με τα παραδοσιακά σπίτια και το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΣΙΤΣΑ. Παραμονή, επίσκεψη και αναχώρηση για Αθήνα μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεση στάση στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ και σε καφέ της ΟΛΥΜΠΙΑΣ οδού, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε Δίκλινο: 185€

Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου: + 40€

3o άτομο ως 12 ετών: 170€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

· Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές πούλμαν.

· Δύο διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο PALLADIO 3*, στην πόλη των Ιωαννίνων.

· Δύο πρωινά σε μπουφέ.

· Ένα εορταστικό δείπνο με ζωντανή μουσική, στο γνωστό μουσικό στέκι ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΛΟΥΛΗ και ένα γεύμα στην παραδοσιακή ταβέρνα ‘’ΟΞΙΑ’’ στο ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ.

· Αρχηγός – συνοδός.

· Φ.Π.Α.

· Φόρος διαμονής.